Αφιέρωμα στην συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη

Σαν “πρωτοεμφανιζόμενη” απολάμβανε η Αλκυόνη Παπαδάκη το αφιέρωμα που της ετοίμασαν ο σύλλογος εθελοντών ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ, η αντιδημαρχία πολιτισμού και η κ. Νέλλυ Δελή.

Το κοινό μαγεμένο έβλεπε και άκουγε τα όσα είχαν να που για αυτήν ο Γιώργος Γκόζης, συγγραφέας και η Αννα Μυκονιου, πρόεδρος κέντρου πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η σκηνοθέτης και ηθοποιός του τόπου μας κ.Νέλλυ Δελή, διάβαζε αποσπάσματα από τα βιβλία της συγγραφέως και η κ. Αλκηστις Τόγια με τις νότες της επένδυσε αρμονικά την ερμηνεία.

Ο Σύλλογος Αδελφότητας Προκοπιέων Μακεδονίας Θράκης, Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος, τραγούδησε προς τιμή της Αλκυόνης συμπληρώνοντας απόλυτα το αίσθημα της συγκίνησης και του θαυμασμού που πλημμύριζε την αίθουσα.

Η πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ κ.Ελισάβετ Κουζιώρτη,με δέος και τρεμάμενη φωνή πρότεινε στη συγγραφέα να γίνει επίτιμο μέλος,μια πρόταση που συγκίνησε την συγγραφέα και φυσικά την αποδέχτηκε.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε δεξίωση και όλοι οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να συνομιλήσουν με την συγγραφέα και να τους υπογράψει τα βιβλία τους.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του ξενώνα ασυνόδευτων παιδιών ΑΡΣΙΣ και την υποστήριξη 10 απόρων οικογενειών του Ωραιοκάστρου.

Μπορείτε να δείτε περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση στην ιστοσελίδα oraiokastro24.gr.